Search
Filters
Close

Fietsverhuur

Fietsverhuur voor een dag heerlijk fietsen op de Veluwe

Bent u op vakantie of wilt u er gewoon een dagje tussenuit? Bikegigant biedt u fietsverhuur vanuit Apeldoorn, centraal gelegen op de Veluwe. Voor een zeer scherpe prijs kunt u bij ons gedurende de door u gewenste tijdsduur een goede en hoogwaardige fiets huren.

Diverse fietsen te huur

Voor optimaal gemak en fietsplezier kunt u het beste een elektrische fiets huren. De elektrische fiets die wij verhuren is de Victoria E-Trekking 5.7 SE H, voorzien van een Bosch-motor. Dankzij de aandrijving geeft deze fiets een goede ondersteuning bij het fietsen door een heuvelachtig landschap. Uiteraard krijgt u de fiets altijd met een volle accu en een lader mee. Daarbij is de fiets voorzien van een dubbele fietstas, kettingslot, bandenplakset en displaybeschrijving. Maar uiteraard is er naast de elektrische fietsverhuur ook ander soort fietsverhuur mogelijk. Bij ons fietsverhuurbedrijf kunt u behalve een e-bike huren onder meer een stadsfiets huren, kinderfiets huren en zelfs een tandem huren.

Type FietsDagTwee dagenDrie dagenBorg*  
Elektrische Fiets €29,50 €55,00 €82,50 €100,-
Stadsfiets €10,- €18,- €25,- €50,-
Kinderfiets €7,50 €15,- €22,50 €25,-
 
 *Borg dient contant te worden voldaan

Fietsaccessoires zijn voor een bedrag van €2,50 per dag te huur. Bij meerdere dagen komen geen extra kosten kijken. Denk bijvoorbeeld aan een kinderzitje huren om samen op pad te gaan.

 

OP afspraak is het ook mogelijk om op maandag een fiets te huren.

 

 

Ophaal- en inlevertijden

 OphalenInleveren 
Dag (1 dag) 09:00 uur 09:00 uur de volgende dag
Weekend ( 2 dagen) 09:00 uur zaterdag 09:00 uur maandag
Midweek (4 dagen) 09:00 uur maandag 09:00 uur vrijdag
Week (7dagen) 09:00 uur 09:00 uur precies 1 week later
 
Of het nu om een damesfiets huren, een e-bike huren en/of een fietsstoeltje huren gaat: Bikegigant is úw adres. Bevalt de door u gehuurde fiets wel erg goed? Dan kunt u in onze showroom in Apeldoorn terecht voor een eigen exemplaar tegen een zeer scherpe prijs. Voor meer informatie over onze fietsverhuur of onze fietsenwinkel kunt u contact met ons opnemen. Bel naar 055-3014238 of mail naar info@bikegigant.nl