Zoek
Filters
Close

Welkom bij BikeGigant

A-merken tegen scherpe prijzen

Wij leveren fietsen van de merken: Batavus, BSP fietsen, Cortina, Gazelle, Hollandia, Merida, Puch,Spirit, Sensa, Sparta en Vogue. Naast dat wij scherpe prijzen rekenen voor onze a-merk fietsen, berekenen wij geen kosten voor het rijklaar maken van uw fiets. Zo bent u gegarandeerd goedkoper uit.

U kunt ook bij ons ook terecht voor onderhoud en reparatie.

 

Wij hebben een webshop en een fysieke fietswinkel.

U kunt bij Bike Gigant voor uw stadsfiets terecht in onze fysieke fietswinkel in Apeldoorn maar ook in onze webshop. Wanneer wij uw gewenste fiets op voorraad hebben, dan kunnen wij deze binnen 10 werkdagen bij u thuis bezorgen. Als wij uw fiets moeten bestellen, dan hanteren wij de levertijd van de fabrikant. Het is ook mogelijk om uw bestelde fiets in onze winkel in Apeldoorn op te halen.

Bekijk ons aanbod in onze webshop of breng een bezoek aan onze showroom. U vindt onze fietsenzaak aan de Groenedwarsweg 4A. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 055 301 42 38. Bike Gigant is telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.

 

Bikegigant.nl Groenedwarsweg 4A in Apeldoorn
Verkoop-onderhoud-reparatie en verhuur.
Telefoonnummer: 055-3014238

STAAT DE FIETS DIE U ZOEK NIET OP ONZE WEBSITE? BEL OF MAIL ONS VOOR EEN SCHERPE PRIJS!

DE BESTE AANBIEDINGEN VAN BIKEGIGANT!
Diverse A-merk fietsen van Gazelle – Batavus – SpartaVictoria - Puch - Sensa - CortinaBSP


Wij rekenen geen extra kosten voor het rijklaar maken van uw fiets